Karın mumbar pişirme süresinin ne kadar değiştiğini merak ediyorum. Kaynatma yönteminde 45 dakika ile 1 saat arasında pişirildiğinden bahsediliyor, bu süre yeterli mi? Ayrıca fırında pişirme süresi neden daha kısa, 30-40 dakika gibi bir süre yeterli mi? Kızartma yöntemiyle pişirilen mumbarların süresi de 30-40 dakika olarak belirtilmiş, bu yöntemle pişirirken dikkat edilmesi gereken özel bir durum var mı? Taze malzemelerin kullanımı yemeğin lezzetini artırıyor demişsiniz, peki bu durum pişirme süresini etkiler mi? Deneme yanılma ile en iyi sonucu bulmak gerektiği söyleniyor, bu süreçte nelere dikkat etmeliyim?
Karın mumbar pişirme süresinin ne kadar değiştiğini merak ediyorum. Kaynatma yönteminde 45 dakika ile 1 saat arasında pişirildiğinden bahsediliyor, bu süre yeterli mi? Ayrıca fırında pişirme süresi neden daha kısa, 30-40 dakika gibi bir süre yeterli mi? Kızartma yöntemiyle pişirilen mumbarların süresi de 30-40 dakika olarak belirtilmiş, bu yöntemle pişirirken dikkat edilmesi gereken özel bir durum var mı? Taze malzemelerin kullanımı yemeğin lezzetini artırıyor demişsiniz, peki bu durum pişirme süresini etkiler mi? Deneme yanılma ile en iyi sonucu bulmak gerektiği söyleniyor, bu süreçte nelere dikkat etmeliyim?
Cevap yaz